Friday 3 July 2015

Διαδικτυακο Ραδιοφωνο

Δεδομένου του τρόπου με τον οποίο το Διαδίκτυο και το World Wide Web έχουν εισβάλει ζωή μας τα τελευταία πολλά χρόνια, δεν είναι περίεργο ότι η μουσική ή μάλλον το ραδιόφωνο θα είναι ένας από τους τομείς που κυριαρχείται από το διαδίκτυο. Διαδικτυακό ραδιόφωνο έχει, τα τελευταία χρόνια από την ίδρυσή της, να γίνει πολύ δημοφιλής, ιδιαίτερα μεταξύ εκείνων που εργάζονται συνεχώς και πρέπει να χαλαρώσετε, ενώ στην εργασία. Παρόμοια με το παραδοσιακό ραδιόφωνο, σε απευθείας σύνδεση ραδιόφωνο προσφέρει το ίδιο είδος της μουσικής και άλλα θεάματα, έστω και μέσω του διαδικτύου. Επιπλέον, αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι η ανάπτυξη του ραδιοφωνική συνέντευξη στο διαδίκτυο, το οποίο σας επιτρέπει να ακούτε διάφορα δημοφιλή visit δείχνει σε απευθείας σύνδεση.


Από την ίδρυσή της το 1891, το ραδιόφωνο έχει ένα δημοφιλές εργαλείο επικοινωνίας με τον εξορθολογισμό απευθείας σύνδεση ραδιόφωνο εισάγεται κάποια στιγμή κατά το έτος 1993 από τον Carl Malamud. Αυτή η νέα εφεύρεση ήταν μια ευλογία για πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ειδικά εκείνοι που αγαπούν να ακούν μουσική από όλο τον κόσμο. Με το διαδικτυακό ραδιόφωνο, όχι μόνο μπορείτε να ακούσετε καλή μουσική ή talk shows, αλλά μπορεί να το κάνει από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Με άλλα λόγια, αν είστε στην Αγγλία, μπορείτε ακόμα να ακούσετε δημοφιλείς ραδιοφωνικούς Ηπα δείχνει σε απευθείας σύνδεση με τη βοήθεια του διαδικτυακού ραδιοφώνου. Επιπλέον, αν μιλάμε δείχνει το ενδιαφέρον σας, τότε μπορείτε επίσης να ακούτε την αγαπημένη σας ομιλία δείχνει σε απευθείας σύνδεση μέσω του ραδιοφωνική συνέντευξη στο web. Παρεμπιπτόντως, πρώτη μετάδοση του Carl Malamud ήταν μια ζωντανή συζήτηση παρουσιάζει, η οποία αρχικά ήταν διαθέσιμο μόνο στις τοπικές ακροατές, αλλά με τη βοήθεια του ραδιοφώνου διαδίκτυο μεταδίδονται σε παγκόσμιο επίπεδο, η οποία ξεκίνησε παρεμπιπτόντως ολόκληρη την αρένα της ραδιοφωνική συνέντευξη σταθμούς σε απευθείας σύνδεση.

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι το λογισμικό για να ακούτε ραδιόφωνο σε απευθείας σύνδεση είναι εύκολα διαθέσιμα, μερικές φορές ακόμη και χωρίς κόστος, οι περισσότεροι έφηβοι, καθώς και τους ενήλικες να το κατεβάσετε για να ακούσετε την αγαπημένη τους μουσική, ενώ στην εργασία ή στον ελεύθερο χρόνο. Μια μελέτη έδειξε ότι σχεδόν το 15% των εφήβων, καθώς και ενήλικες ήταν τακτική τους ακροατές του σε απευθείας σύνδεση ραδιόφωνο, συχνά διακηρύσσοντας ότι είναι το αγαπημένο παρελθόν το χρόνο τους ή αγχολυτικό. Επιπλέον, με δεδομένο το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές διαθέσιμες ραδιοφωνικούς σταθμούς σε απευθείας σύνδεση, οι πιθανότητες να πάρει βαρεθεί είναι δίπλα στο ελάχιστο και ως εκ τούτου έχουν γίνει πολύ δημοφιλή μεταξύ των νέων σήμερα.

Όλα τα πράγματα έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους, έτσι και το ραδιόφωνο μέσω Διαδικτύου. Η δημιουργία ενός online ραδιοφωνικό σταθμό είναι πολύ εύκολη και χαμηλού κόστους, το οποίο πιθανότατα είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα. Οργάνωση των εργαζομένων, τη συντήρηση του σταθμού, καθώς και τη διάταξη και άλλες λεπτομέρειες είναι πολύ απλό και ως εκ τούτου τη δημιουργία ενός online ραδιο

No comments:

Post a Comment